Makaleler


20/08/2020 Endeks Yorumu

Herkese merhaba,

Endekste algoritma 4 saatliklerde %100 nakite geçtikten sonra alım öngörüsünü kapanış itibariyle tekrardan oluşturdu.Stratejiye sadık kalarak devam ediyoruz pivot üstü kaldığımız sürece pozisyonlarınızı korumamızın faydanıza olacağını düşünüyorum. 1126'yı geçersek sıralı olarak 1169 ve 1213 hedefleri bizi bekliyor olacak. 1082 ana pivot noktamızın altında bir kapanış görmediğimiz sürece yön yukarı.

EUR için ana trend yukarı devam etmekle birlikte 8.78'den gelen çık sinyali başarılı oldu. Algoritmada şu anda yeni bir alım öngörüsü yoktur.

Altında 476'dan gelen çık sinyalinden bu yana yeni alım öngörüsü oluşmadı.Piyasada şu an itibariyle dönüş emaresi yok.Ana trend yukarı olmakla birlikte satış baskısı devam etmekte ve bekleme safhasında şu anda.

İşlemlerinizde başarılar.

Yasal Uyarı: Burada verilen bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada paylaşılan çalışmalar kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.